Ntjam Rosie + Damé

Mezz

Een eigentijdse mix van pop, jazz en soul met invloeden van Afrikaanse muziek. Lees verder

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit het verplaatste concert van 14 maart / 25 april.

De Nederlands-Kameroense jazz-zangeres Ntjam Rosie maakt een eigentijdse mix van pop, jazz en soul met invloeden van Afrikaanse muziek. Na haar studie aan het Rotterdams Conservatorium bracht ze haar debuut ‘Elle’ uit, dat destijds werd genomineerd voor de Edison Jazzism Publieksprijs. In 2013, 2015 en 2017 volgden nopens drie albums uit, waarbij haar geluid geleidelijk aan steeds meer richting de jazz verschoof. Op ‘Breaking Cycle’ werkt Rosie bijvoorbeeld samen met jazztrompettist Eric Vloeimans. In februari 2020 staat de release van haar nieuwe plaat ‘Start Over Again’ op de planning, waarvan de single ‘Start Over Again’ het eerste voorproefje is.

Damé zal de support van Ntjam Rosie verzorgen! Deze Bredase band maakt sprankelende indierock met zoete melodieën. Hun nummers zijn eigenzinnig en oprecht, omlijst met verleidende zanglijnen en dromerige gitaarriffs. Een fijner voorprogramma kunnen we ons niet wensen!

Kleine Zaal open 19:30 | Aanvang 20:30 | Toegang € 15,50

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda