Jokie en Jet (2+)

De Nobelaer | cultureel centrum

Jokie (uit de Efteling) is jarig en krijgt een wel héél bijzonder cadeau van Jet! Ze gaan namelijk samen op wereldreis in hun luchtballon. Jet heeft in ieder land een verrassing voor Jokie en iedereen viert feest. Passen al die cadeautjes wel in de luchtb… Lees verder

Jokie (uit de Efteling) is jarig en krijgt een wel héél bijzonder cadeau van Jet! Ze gaan namelijk samen op wereldreis in hun luchtballon. Jet heeft in ieder land een verrassing voor Jokie en iedereen viert feest. Passen al die cadeautjes wel in de luchtballon?

Jokie en Jet vliegen tijdens hun wereldreis naar allerlei landen over de hele wereld, van het warme Italië tot het koude Antartica. In elk land heeft Jet een cadeautje verstopt voor feestneus Jokie. Daardoor wordt de luchtballon steeds voller, als dat maar goed gaat... Een vrolijke familiemusical voor kinderen vanaf 2 jaarDe Efteling-musical Jokie en Jet, reizen is een feestje is zelfs voor de allerkleinsten één groot feest. Dans en zing mee met de bekende liedjes Hieperdepiep, Jokiedokie en Spelen in de speeltuin. Dat wordt een reis om de wereld om nooit te vergeten! www.efteling.com/jokiemusicalLet op: Je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.Deze voorstelling heeft geen pauze.Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan De Nobelaer.
Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur