De Grote Efteling Koekoek Show (8+)

De Nobelaer | cultureel centrum

Ben jij nieuwsgierig, in voor een spannend experiment en heb jij altijd al een keer de Python willen besturen? Kom dan nu naar de nieuwste interactieve theatershow van de Efteling en krijg een kijkje achter de schermen. Je bent wel koekoek als je niet kom… Lees verder

Ben jij nieuwsgierig, in voor een spannend experiment en heb jij altijd al een keer de Python willen besturen? Kom dan nu naar de nieuwste interactieve theatershow van de Efteling en krijg een kijkje achter de schermen. Je bent wel koekoek als je niet komt!

Duimpjes omhoog, want jullie zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar jullie hebben geluk!Hij is er nog niet, maar wij zien al iets bijzonders op toneel. Een grote machine met knoppen, hendels en live verbinding met Efteling! Wat gaat er gebeuren? We gaan op onderzoek uit en rollen van het een in het andere! Gaat dat wel goed komen?Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.
Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur