Like U2

De Nobelaer | cultureel centrum

De geroutineerde en strakke liveband Like U2 brengt een fantastisch spektakel vol muzike, mooie verhalen, origineel beeldmateriaal en humor. Laat je onderdompelen in een greep uit ruim 30 jaar U2-songs. Een absolute must-see voor de muziekliefhebber! U2-T… Lees verder

De geroutineerde en strakke liveband Like U2 brengt een fantastisch spektakel vol muzike, mooie verhalen, origineel beeldmateriaal en humor. Laat je onderdompelen in een greep uit ruim 30 jaar U2-songs. Een absolute must-see voor de muziekliefhebber!

U2-The Dutch Connection is een met verhalen doorweven muziekspektakel. Ondersteund door uniek beeldmateriaal en gepresenteerd met een flinke dosis humor, wordt U2’s unieke band met Nederland beschreven. Maar het hoofdbestanddeel is de muziek! Wie gaat het doen? LikeU2! Een strakke liveband van vier topmuzikanten met een passie voor het Ierse kwartet. Muzikanten die ieder afzonderlijk met dit repertoire hun sporen op (inter-)nationale podia al ruimschoots hebben verdiend. Verwacht geen verkleedpartijen maar laat je meevoeren door hun geweldige geluid, uitstraling en enthousiasme. Alle ingrediënten voor dé U2-sound zijn aanwezig; de karakteristieke zang, de ultieme gitaarsound, de stevige baspartijen en het typerende drumwerk.De muziekliefhebber gaat genieten, echte U2-fans worden verwend en de scepticus wordt overtuigd. Ontsnappen is onmogelijk, U2-The Dutch Connection neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis!Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.
Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur