Parc Breda

Grote Markt 20-22, Breda

5/ 5

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor uw bedrijfsborrel in Breda? Parc is dé hotspot van Breda, wij zijn gevestigd midden op de Grote Markt. Met een A-locatie in de gezelligste binnenstad van Nederland en kwalitatief hoogstaande producten verzorgen wij ook een beleving. Parc is een modern restaurant in het centrum van Breda. U kunt hier heerlijk vertoeven op het grote terras of binnen plaatsnemen op de leren banken en gestoffeerde stoeltjes. Daarnaast kunt u tijdens een dagje winkelen in Breda centrum heerlijk in de middag lunchen bij ons! Tijdens de lunch staan er verschillende broodjes, soepen en salades op het menu. 's Avonds staan er prachtige vlees- en visgerechten op de kaart. Lees verder

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor uw borrel, diner of lunch in Breda? Parc is dé hotspot van Breda, wij zijn gevestigd midden op de Grote Markt. Met een A-locatie in de gezelligste binnenstad van Nederland en kwalitatief hoogstaande producten verzorgen wij ook een beleving. 

Parc is een modern restaurant in het centrum van Breda. U kunt hier heerlijk vertoeven op het grote terras of binnen plaatsnemen op de leren banken en gestoffeerde stoeltjes. Daarnaast kunt u tijdens een dagje winkelen in Breda centrum heerlijk in de middag lunchen bij ons! Tijdens de lunch staan er verschillende broodjes, soepen en salades op het menu. 's Avonds staan er prachtige vlees- en visgerechten op de kaart.

Grote Markt 20-22, 4811XR Breda

Menu