FuFú Soufflé

Reigerstraat 24, Breda

5/ 5

FuFú Soufflé is de enige plek in heel Brabant waar je fluffy Japanese pancakes kunt eten. De pannenkoeken worden gemaakt op basis van eiwitten. High in protein. Geserveerd met vers fruit. Zijn nog eens gezond ook! De pancakes zijn te bestellen in 8 verschillende smaken. Voor ieder wat wils. Lekker voor als lunch, tussendoor of als dessert. Lees verder

FuFú Soufflé is de enige plek in heel Brabant waar je fluffy Japanese pancakes kunt eten. De pannenkoeken worden gemaakt op basis van eiwitten. High in protein. Geserveerd met vers fruit. Zijn nog eens gezond ook! De pancakes zijn te bestellen in 8 verschillende smaken. Voor ieder wat wils. Lekker voor als lunch, tussendoor of als dessert. 

Daarnaast staat FuFú Soufflé bekend om de knapperige bubble waffles. Heerlijk gevuld met Italiaans schepijs, vers fruit en toppings naar wens. Ook is er genoeg keuze uit patisserie. Denk aan carrot cake, red velvet cake, chocolate cake, macarons en onze bestseller de maxi macaron. 

Bij ons in de Foodhall is het mogelijk om gezelschapspelletjes te spelen. Leuk voor een dagje weg met je partner, vrienden of familie!

  • Japans
  • Kindvriendelijk, Terras of binnentuin
  • Cash, Maestro, Mastercard
  • Foodhall Breda