21 nieuwe restaurants uit Breda op een rijtje

Vind je het (net als wij) leuk om nieuwe restaurants uit te proberen? Dan zit je voorlopig wel even goed! Dit jaar openden veel nieuwe restaurants hun deuren in Breda. Onderstaand hebben we er twintig voor je op een rijtje gezet.

Een gezonde levensstijl met NewFysic

NewFysic zit gevestigd aan de Ginnekenweg 64 in Breda en helpt jou met het creëren van een gezonde levensstijl. Of je nu man of vrouw bent, student of levensgenieter, alleen woont of met een gezin, samen met een (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie!

BACH en de Fransen in de GROTE KERK

Het vierde concert in de serie BACH op ZONDAG in de Grote Kerk Breda wordt gegeven door Stéphane Béchy, concertorganist uit Parijs. In dit concert staat de invloed van Franse tijdgenoten op de muziek van Bach centraal. Béchy is een specialist in beide stijlen en weet als geen ander de verbinding te maken tussen de Franse en de Duitse barokmuziek. Het concert wordt ingeleid met een lichtvoetig Bach-college door presentator Wim Thijs, waarin het verband wordt uitgelegd.

Op avontuur langs Bredase muurschilderingen met nieuwe fietskaart

Blind Walls Gallery en 076fietst slaan de handen ineen en brengen deze zomer een gratis fietskaart uit. De route van 23 kilometer lang leidt fietsers langs een groot aantal 'Blind Walls' door Breda. Blind Walls Gallery werkt al ruim vijf jaar aan een groeiende collectie muurschilderingen, waarvan de honderdste later dit jaar wordt gerealiseerd aan het Planciusplein.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: High Tea Deluxe bij A Cup of Cake

Deze ‘very Instagrammeble place’ was ons al vaak opgevallen. Sinds 2019 is A Cup of Cake verhuisd naar één van de mooiste straten van Breda: de Veemarktstraat. Het roze interieur, helemaal in stijl met wat ze te bieden hebben en de sprinkle pool met gouden zwembadtrap in de etalage zijn niet te missen. Hier willen we heen!

Foodblog: Brunchen bij 't Goei Gevoel

't Goei Gevoel is al jaren een begrip in Baarle-Nassau. Midden in het centrum, vlakbij verschillende mooie wandel- en fietsroutes, vind je het karakteristieke pand en het sfeervolle terras. Je kunt hier vanaf 09:30 tot 17:30 terecht voor een uitgebreid ontbijt, een kakelverse lunch en een gezellige borrel. Naast de high tea en de high wine biedt 't Goei Gevoel voor €19,50 p.p. een heerlijk ontbijt aan om te delen. Wat je kunt verwachten? Blogger Kiki van Kiek & Create ging op pad om het te ontdekken. Lees lekker mee. Het geeft je gegarandeerd een Goei Gevoel.

Foodblog: De Dillenburg

Donderdagavond, een tijd geleden... Maar we mogen weer! Vanavond staat een diner op het programma bij restaurant De Dillenburg. Dit nieuwe restaurant is sinds 26 juni geopend in hartje Ginneken. Wat direct opvalt bij binnenkomst is de prachtige locatie met grote binnentuin. Klassiek pand, Frans sfeertje, mede door de mooie aankleding en overkapping in de tuin doet het ons spontaan aan de perfecte trouwlocatie denken.

Leuke lijstjes

21 nieuwe restaurants uit Breda op een rijtje

Vind je het (net als wij) leuk om nieuwe restaurants uit te proberen? Dan zit je voorlopig wel even goed! Dit jaar openden veel nieuwe restaurants hun deuren in Breda. Onderstaand hebben we er twintig voor je op een rijtje gezet.

5x Sport zondag

Ben jij een echte sportliefhebber? Dan hebben wij voor jou een leuk lijstje in elkaar gezet voor aankomende zondag! Het is zondag een belangrijke dag voor Nederland als het om sport gaat. Max Verstappen rijdt zijn thuiscircuit in Formule 1 om 15.00 en ons Nederlandse voetbalelftal speelt om 18.00 de 1/8 finale. Een volle oranje zondag. Weet je nog niet waar deze wedstrijden wilt kijken? Neem dan snel een kijkje door ons leuke lijstje.

5x tips voor de beste Vaderdag

Aanstaande zondag is het Vaderdag! Op deze dag verwennen we alle vaders een beetje extra. Heb je moeite met het vinden van een perfect Vaderdag cadeau? In dit lijstje vind je inspiratie voor een cadeau of een leuke hotspot waar je jouw vader mee naar toe kunt nemen. Lees snel verder!