Tribute To The Cats Band

Het Turfschip Etten-Leur

Tribute To The Cats Band brengt de nummers van The Cats op een geweldige manier weer tot leven. Nummers zoals ‘Times Were When’, ‘Why’, ‘Lea’, en ‘Marian’ zorgen voor een feest van herkenning voor de fans van The Cats. Lees verder

Al sinds 2002 brengt Tribute To The Cats Band de nummers van The Cats op een geweldige manier weer tot leven. Nummers zoals ‘Times Were When’, ‘Why’, ‘Lea’, en ‘Marian’ zorgen voor een feest van herkenning voor de fans van The Cats.

Natuurlijk mag ook de grote hit ‘One Way Wind’ niet ontbreken. De meerstemmige samenzang is één van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Cats sound ten gehore te brengen.

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend, maar ook de ‘jonkies’ van de band zijn aanstormende talenten met een geweldige inbreng. De soundengineer van deze tributeband is dezelfde persoon die ook destijds verantwoordelijk was voor het unieke zaalgeluid bij The Cats. Dit maakt de ervaring nog authentieker. Het is een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier!

Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur