Lievense Live: Kathleen Willems

Café Lievense

e bescheiden dertiger Kathleen Willems verrast een ieder elke keer weer zodra ze begint te zingen en te spelen. Met haar loepzuivere pakkende stem en de eerlijke muziek die ze vertolkt weet Kathleen de mensen te boeien en te raken. Dat ze een originele singer/songwriter is bewijst ze door met hart en ziel haar eigen liedjes te vertolken. Ze is niet alleen beinvloed door Elvis, maar ook door onder andere JD McPherson en Jake Labotz, zelfs door Eminem en niet te vergeten is Douwe Bob ook van grote waarde in Kathleen’s playlist. Zondag 18 juni speelt Kathleen americana, blues, country en rock & roll, uit de jaren 50, 60 en 70, waaronder veel Elvis! Puur, eerlijk en van hoge kwaliteit: that’s Kathleen Willems music! Entree is gratis. Lees verder

e bescheiden dertiger Kathleen Willems verrast een ieder elke keer weer zodra ze begint te zingen en te spelen. Met haar loepzuivere pakkende stem en de eerlijke muziek die ze vertolkt weet Kathleen de mensen te boeien en te raken.
Dat ze een originele singer/songwriter is bewijst ze door met hart en ziel haar eigen liedjes te vertolken. Ze is niet alleen beinvloed door Elvis, maar ook door onder andere JD McPherson en Jake Labotz, zelfs door Eminem en niet te vergeten is Douwe Bob ook van grote waarde in Kathleen’s playlist.
Zondag 18 juni speelt Kathleen americana, blues, country en rock & roll, uit de jaren 50, 60 en 70, waaronder veel Elvis!
Puur, eerlijk en van hoge kwaliteit: that’s Kathleen Willems music!
Entree is gratis.

Prinsenkade 7, 4811 VB Breda