Lievense Live: Triple Tunes

Café Lievense

Triple Tunes is een akoestisch trio bestaande uit Jutta Deenik, Rogier van Besouw en Bas Deenik. De muzikanten kennen elkaar al jaren vanuit verschillende projecten (Julie Dexx, Absoulute, The Next Thing, etc) Op veel verjaardagen en buurt BBQ's vormden de 3 al een gelegenheids-trio. Om dit nu maar eens te formaliseren is Triple Tunes ontstaan. Verwacht lekkere akoestische nummers van Sade tot Jamiroquai, met uitstapjes naar De Dijk en Billie Eilish. Geen nummer is te gek om in een akoestisch jasje te stoppen! Bij mooi weer in de tuin, entree is gratis! Lees verder

Triple Tunes is een akoestisch trio bestaande uit Jutta Deenik, Rogier van Besouw en Bas Deenik. De muzikanten kennen elkaar al jaren vanuit verschillende projecten (Julie Dexx, Absoulute, The Next Thing, etc) Op veel verjaardagen en buurt BBQ's vormden de 3 al een gelegenheids-trio. Om dit nu maar eens te formaliseren is Triple Tunes ontstaan.
Verwacht lekkere akoestische nummers van Sade tot Jamiroquai, met uitstapjes naar De Dijk en Billie Eilish. Geen nummer is te gek om in een akoestisch jasje te stoppen!
Bij mooi weer in de tuin, entree is gratis!

Prinsenkade 7, 4811 VB Breda