YourMoves

Slingerweg 93, Breda

Waar een wil is, is een weg. In de lessen trainen wij alle spieren in je billen, benen en buik met weerstandsbanden. Alles in mijn les draait om energie. Je bent er voor jezelf maar we doen het wel samen en dat is onze kracht. Wij halen het uiterste uit jou zodat je ook snel resultaat gaat zien. Het enige wat jij hoeft te doen is te komen en de rest volgt vanzelf. Laat jezelf verassen en boek nu een proefles. Lees verder

Boost your peach (BBB-workout)

Consistency is the key to a better booty.
Waar een wil is, is een weg. In mijn ‘boostyourpeach’ lessen trainen wij alle spieren in je billen, benen en buik met weerstandsbanden. Je traint samen met een groep vrouwen op de lekkerste beats! Alles in mijn les draait om energie. Je bent er voor jezelf maar we doen het wel samen en dat is onze kracht. Wij halen het uiterste uit jou zodat je ook snel resultaat gaat zien. Het enige wat jij hoeft te doen is te komen en de rest volgt vanzelf. Laat jezelf verassen en boek nu een proefles.


Dansworkshops


Wil je een leuke middag/avond met veel lol en nieuwe kennis? Bekijk het ruime aanbod aan dansworkshops. Ideaal voor vriendinnen/vrienden/familie uitjes of vrijgezellenfeestjes. Onze workshops zijn enorm gevarieerd, zo kun je bijvoorbeeld kennis maken met burlesque dansen, maar ook met sensual high heels, chairdancing, twerken of met . Wij hebben een vaste dansruimte in Tilburg, maar komen ook op locatie!

  • Fitness, Dans
  • <100 personen
  • Cash, Maestro