High cocktail

Corenmaet

Bij Corenmaet in Breda zit je goed wanneer je op zoek bent naar een high cocktail locatie. Lees verder

Bij Corenmaet in Breda zit je goed wanneer je op zoek bent naar een high cocktail locatie. Dankzij onze gunstig gelegen ligging aan de Havermarkt in het centrum van Breda, is Corenmaet een van de hotspots van Breda.

Onze high cocktail bestaat uit drie rondes van overheerlijke cocktails met nauwkeurig uitgekozen en bijpassende gerechten voor € 37,50 per persoon. Onze chef en cocktailmaestro zijn hiervoor samen gaan zitten om overeenkomende of complimenterende smaken te zoeken zodat jij het beste uit onze high cocktail beleving haalt.

We begrijpen bij Corenmaet dat smaken verschillen. Daarom passen wij onze high cocktail aan op jou en je gezelschap. Per gerecht zijn twee passende cocktails geselecteerd. Aan de hand van jullie individuele wensen selecteren onze cocktail kenners een passende cocktail voor je. Wij hebben per gerecht twee cocktails vastgesteld waarbij de een, een wat zwaardere en krachtigere cocktailervaring nalaat, en de ander iets toegankelijker is. Per gerecht ben je natuurlijk ook vrij te wisselen tussen deze twee.

Havermarkt 1 Breda Noord Brabant, 4811WG Nederland