Bastiaansen Modestad

Brigidastraat 2, Bavel

5/ 5

Bastiaansen Modestad, dat is jouw nieuwe stad. 4000m2 mode beleving in twee winkels tegenover elkaar. Lees verder

Bastiaansen Modestad, dat is jouw nieuwe stad. 4000m2 mode beleving in twee winkels tegenover elkaar. 

In deze stad komen we samen. We vinden elkaar in het hart. Daar vieren we het leven. De grote én de kleine momenten.In onze Modestad inspireren we door de grenzen te zoeken en onze gasten helpen te vinden wat ze écht past. Want wij geloven dat als je draagt wat je past, mode het allerbeste in je naar boven haalt. Dat de wereld mooier wordt met mensen die zich goed voelen en dit delen. Dat is wat onze stad met je doet. Dat is waarom wij het doen.

In de dameszaak vind je de mooiste collecties verdeeld over 7 afdelingen. Bij de herenzaak vinden de laatste trends hun plek op één van de 5 afdelingen. Iedere afdeling heeft een eigen stijl en identiteit en het interieur sluit helemaal aan bij de sfeer en het merkaanbod.
We bieden je graag een totaalbeleving door de toevoeging van VIN'S Gastrobar en fashion café 't Stadshart waar je ook terecht kunt voor een heerlijke lunch. Unieke lifestyle artikelen en een schoenen- en accessoire shop-in-shop maken beide zaken compleet.

Familie-1


Bij ons staat de koffie altijd voor je klaar. Kom je gezellig langs in Bavel?


  • Damesmode, Herenmode, Lifestyle, Schoenen
  • Essentiel Antwerp, Antik Batik, Forte Forte, Baum und Pferdgarten, Closed, Femmes du Sud, YAYA, NUKUS, Fabienne Chapot, Studio Anneloes, By Bar, Études, Alpha Tauri, NN07, Won Hundred, People of Shibuya, Drykorn, Drykorn, Woodbird, Forét, PME, Dutch Dandies
  • Cash, Maestro, Mastercard