Hoeve het Laag Boerderijvlees Rijsbergen

Bredaseweg 38, Rijsbergen

Varkens-, rund- en kippenvlees rechtstreeks van de boerderij.Zowel vers als diepvries en zonder kleur- en conserveringsmiddel.www.hoevehetlaag.nl Lees verder

Op de weg van Rijsbergen naar Breda, ongeveer een kilometer buiten de bebouwde kom, vindt u een karakteristieke boerderij uit het jaar 1928. Van oudsher staat in het dak van de oude schuur "Hoeve het Laag". Deze naam stamt af van de benaming voor het gebied rondom ons bedrijf dat vroeger "het laag" werd genoemd. Dit gebied ligt tegen de rivier de Aa of Weerijs aan.

De naam voor onze winkel was dan ook niet moeilijk te bedenken, "Hoeve het Laag".

Wij houden op onze boerderij 400 vleesvarkens. De uitsluitend vrouwelijke varkens worden speciaal gevoed zodat we de beste kwaliteit vlees in onze winkel kunnen verkopen.

Vanaf januari 2005 verkopen wij varkensvlees, rundvlees en kippenvlees zowel vers als diepgevroren in onze winkel. We zoeken zelf de varkens uit waarvan het vlees in de winkel komt te liggen. Deze zijn gegarandeerd vrij van medicijnen en zijn grootgebracht onder de strenge welzijn en gezondheidseisen die nu gelden. Onze varkens gaan naar een slachter die ervoor zorgt dat dit proces op een goede manier gebeurd. Als het vlees terug in de winkel komt, verzorgen we de rest zelf. We maken blinde vinken, slavinken, hamburgers, ajuinburgers, paneren de schnitzels en ga zo maar door.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.