De Bijenboerderij

Strijbeekseweg 62 A, Strijbeek

Bijen, imkerij, bestuiving, educatie, evenementen, zaal verhuur, kinderfeestjes. Lees verder

Op een unieke locatie, te midden van de prachtige natuur aan het Markdal in Strijbeek is sinds 2009 De Bijenboerderij gevestigd. In De Bijenboerderij is ook de winkel van De Werkbij-Brabant aanwezig. Hier kunt u al uw benodigdheden voor het imkeren aanschaffen en zijn alle consumentenartikelen "de Bij-producten" op voorraad.

 Wij zijn een Bijencentrum en bieden tal van activiteiten, een Imkershop, zaalverhuur voor educatieve doeleinden, een bijenstal en een drachtplanten tuin. Tevens faciliteren we de Imker verenigingen uit de omgeving. De Nederlandse Land -en Tuinbouwers kunnen bij De Bijenboerderij terecht voor het inhuren van Bijenvolken.

 Op De Bijenboerderij kunt u onder het genot van een consumptie, bij mooi weer in de drachtplanten tuin met uitzicht op de bijenstal, alle informatie over het rijke leven van de honingbij tot u nemen. Ervaren imkers staan u ,desgewenst op afspraak, terzijde bij een bezoekje aan de bijenstal.

 Wellicht is een bezoek aan De Bijenboerderij goed te combineren met een mooie tocht langs de prachtige natuur in de omgeving. Zoals de Strijbeekse heide, de Goudberg en het Mastbos. Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Brabants landschap zijn hier met elkaar verantwoordelijk voor een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en BelgiĆ«.

  • Cash, Maestro

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.