Alphens Spikkelei

Looneind 2, Alphen

Scharreleieren zijn er in vele soorten: gewoon scharrelei, vrije uitloop ei, biologisch ei, gras ei, mais ei, viergranen ei of omega-3 ei. Weet jij nog welke je moet nemen? Als je een scharrelei wilt van een kip die de hele dag buiten loopt in het gras en 's avonds op stok kan in een ruime binnenkooi met stro, dan kies je voor een scharrelei van spikkelei.nl. Lees verder

Scharreleieren zijn er in vele soorten: gewoon scharrelei, vrije uitloop ei, biologisch ei, gras ei, mais ei, viergranen ei of omega-3 ei. Weet jij nog welke je moet nemen? Als je een scharrelei wilt van een kip die de hele dag buiten loopt in het gras en 's avonds op stok kan in een ruime binnenkooi met stro, dan kies je voor een scharrelei van spikkelei.nl.

Door de karakteristieke spikkeling op de eieren weet je zeker dat het ei gelegd is door een van onze kippen. Je hoeft dus niet op de eicode te letten, want de kip zet haar eigen "code" op het ei. Zo ben je verzekerd van een echt scharrelei. Bovendien zet je vanwege de spikkels iets bijzonders op tafel.

De eieren worden gelegd door Welsumer kippen. Dit is een ras dat tot 1950 in de omgeving van het Overijselse plaatsje Welsum werd gefokt voor zowel vlees als eieren. Daarna kwamen de hybride produktierassen in opkomst en legden de Welsumers te weinig om rendabel te zijn. We kiezen juist wel voor dit ras omdat het een heel mooie en vriendelijke kip is, maar ook omdat ze als een van de weinige kippenrassen een gespikkeld ei leggen. Deze spikkeling garandeert dat het om een betrouwbaar scharrelei gaat.

Looneind 2, 5131 RK Alphen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.