ASPACT Breda

Eindstraat 12, Breda

Ontstaan in 2014, Aspact is een multi-brand retail bestemming met meer dan tien vestigingen in Nederland. Aspact creëert een omgeving voor trendy streetwear en high-end modemerken waarbij de focus ligt op het creëren van een luxe winkel ervaring voor een jonge modieuze doelgroep. In 2018 heeft Aspact zijn eigen kleding en schoenen collectie gelanceerd. In de collectie worden streetwear elementen toegepast en deze worden gecombineerd met high-end details en materialen. Het doel van de collectie is het aanbieden van trendy artikelen voor een betaalbare prijs. Lees verder

Ontstaan in 2014, Aspact is een multi-brand retail bestemming met meer dan tien vestigingen in Nederland. Aspact creëert een omgeving voor trendy streetwear en high-end modemerken waarbij de focus ligt op het creëren van een luxe winkel ervaring voor een jonge modieuze doelgroep. In 2018 heeft Aspact zijn eigen kleding en schoenen collectie gelanceerd. In de collectie worden streetwear elementen toegepast en deze worden gecombineerd met high-end details en materialen. Het doel van de collectie is het aanbieden van trendy artikelen voor een betaalbare prijs.

Eindstraat 12, 4811 KL Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.