backWERK Breda

Ridderstraat 25, Breda

We heten niet voor niets backWERK. Ons hart ligt bij bakken. En wij maken het jou graag makkelijk in onze self-service winkels. Want dat is lekker slim. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch met een sapje of smoothie, of een goede kop koffie met een lekker taartje. Voor onderweg of om bij ons op te eten. Je hebt ruime keuze uit verschillende, heerlijk verse en natuurlijke producten, altijd tegen de beste prijs. Zien we je snel? Lees verder

We heten niet voor niets backWERK. Ons hart ligt bij bakken. En wij maken het jou graag makkelijk in onze self-service winkels. Want dat is lekker slim. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch met een sapje of smoothie, of een goede kop koffie met een lekker taartje. Voor onderweg of om bij ons op te eten. Je hebt ruime keuze uit verschillende, heerlijk verse en natuurlijke producten, altijd tegen de beste prijs.

Zien we je snel?

Ridderstraat 25, 4811 JB Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.