Spinola

Kraanstraat 7, Breda

Spinola is al jarenlang een begrip in Breda en ze is weer terug, maar dan in een nieuw jasje! Een rijke historie en een unieke locatie maakt Spinola namelijk dé evenementenlocatie in Breda! Dit maakt dan ook de Spinola zeer geschikt voor jouw event, van vergadering tot bedrijfsfeest en van een verjaardag tot bruiloft. Een team met jarenlange ervaring staat aan het roer van dit schip en zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Hierdoor is er naast jarenlange kennis ook veel ervaring in huis om jouw event tot een groot succes te maken. Niks is ons te gek! Ook zullen we tijdens diverse Bredase evenementen onze deuren openen, denk aan het Jazz festival, Havenfeesten en Carnaval. Iedereen is dan van harte welkom! Lees verder

Spinola is al jarenlang een begrip in Breda en ze is weer terug, maar dan in een nieuw jasje! Een rijke historie en een unieke locatie maakt Spinola namelijk dé evenementenlocatie in Breda!

Dit maakt dan ook de Spinola zeer geschikt voor jouw event, van vergadering tot bedrijfsfeest en van een verjaardag tot bruiloft.

Een team met jarenlange ervaring staat aan het roer van dit schip en zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Hierdoor is er naast jarenlange kennis ook veel ervaring in huis om jouw event tot een groot succes te maken. Niks is ons te gek!

Ook zullen we tijdens diverse Bredase evenementen onze deuren openen, denk aan het Jazz festival, Havenfeesten en Carnaval. Iedereen is dan van harte welkom!

Kraanstraat 7, 4811 ME Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.