Con Fuego

Grote Markt 24, Breda

5/ 5

HET BESTE VLEES VAN DE WERELED Daarvoor moet je bij Con Fuego zijn! Ons grillrestaurant is niet te vergelijken met een Argentijns steakhouse. Bij Con Fuego gaan we namelijk een stap verder in smaak, presentatie, sfeerbeleving én kwaliteit. De menukaart is gevuld met de mooiste producten en de beste stukken vlees uit onder andere Amerika en Japan. Van T-Bone en ossenhaas tot dry aged ribeye en andere premium cuts. Con Fuego zit pal aan de Grote Markt in hartje Breda en is de hele dag geopend voor lunch en diner. Naast onze menukaart hebben we een uitgebreide wijnkaart waarop meer dan 450 wijnen staan. Onze selectie is beloond met een Award of Excellence en heeft een topbeoordeling van twee sterren gekregen in World's Best Wine Lists Awards 2019 van magazine The World of Fine Wine. Natuurlijk kunt u altijd langskomen om een tafel te bemachtigen, al is het verstandiger te reserveren. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Lees verder

HET BESTE VLEES VAN DE WERELD

Daarvoor moet je bij Con Fuego zijn! Ons grillrestaurant is niet te vergelijken met een Argentijns steakhouse. Bij Con Fuego gaan we namelijk een stap verder in smaak, presentatie, sfeerbeleving én kwaliteit. De menukaart is gevuld met de mooiste producten en de beste stukken vlees uit onder andere Amerika en Japan. Van T-Bone en ossenhaas tot dry aged ribeye en andere premium cuts.

Con Fuego zit pal aan de Grote Markt in hartje Breda en is de hele dag geopend voor lunch en diner. Naast onze menukaart hebben we een uitgebreide wijnkaart waarop meer dan 450 wijnen staan.
Onze selectie is beloond met een Award of Excellence en heeft een topbeoordeling van twee sterren gekregen in World's Best Wine Lists Awards 2019 van magazine The World of Fine Wine.

  • Steak, Grill
  • Airco, Garderobe, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Terras of binnentuin, WiFi
  • Ambient
  • American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • 90
  • Grote Markt
  • Parkeergarage de Barones, Parkeerterrein: Beyerd - Vlaszak

Menu