De Bijenhal

Zandstraat 27, Alphen

De zeer fraaie en nog bijna spiksplinternieuwe bijenhal is gelegen aan de Zandstraat te Alphen. Zij is iedere maandagavond vanaf 18.30 uur tot 21.00 uur en elke donderdag van 13.30 uur tot 16.00 uur het trefpunt voor imkers die er behoefte aan hebben om over allerlei aspecten van de bijenteelt met elkaar van gedachten te wisselen. Lees verder

De zeer fraaie en nog bijna spiksplinternieuwe bijenhal is gelegen aan de Zandstraat te Alphen. Zij is iedere maandagavond vanaf 18.30 uur tot 21.00 uur en elke donderdag van 13.30 uur tot 16.00 uur het trefpunt voor imkers die er behoefte aan hebben om over allerlei aspecten van de bijenteelt met elkaar van gedachten te wisselen. 

Om de twee maanden is er op een maandagavond een vergadering waarin over allerlei zaken die op dat moment actueel zijn, wordt beraadslaagd. Rond de bijenhal is een zeer mooie drachtplantentuin aangelegd.

Bijenhoudersvereniging Alphen en omgeving is een zeer actieve vereniging. Er wordt zeer regelmatig vergaderd, er wordt volop voorlichting gegeven en er worden allerlei activiteiten ontwikkeld om de betrokkenheid van de leden bij de vereniging te versterken.

Een van de leden heeft zich gespecialiseerd in het kweken van jonge koninginnen.

Open Dag: jaarlijks op de laatste zondag van augustus van 10.00 tot 16.00 uur.

De bijenhal is te bezoeken tussen van april tot en met september op de:

Maandagavonden van 18.30 uur tot 21.00 uur
Donderdagmiddagen van 13.30 uur tot 16.00 uur

Zandstraat 27, 5131 AC Alphen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.