De Fazant

st. Annadreef 2 , Ulvenhout

De Fazant, gelegen in het mooie groene Ulvenhoutse Bos. Een heerlijke plek om lekker te genieten na een wandeling of fietstocht. Lees verder

De Fazant, gelegen in het mooie groene Ulvenhoutse Bos. Een heerlijke plek om lekker te genieten na een wandeling of fietstocht. In het buitenrestaurant kunt u 365 dagen per jaar genieten van een heerlijk diner, lunch of borrel. 

Het terras is namelijk overkapt en verwarmd en voorzien van comfortabele stoelen en banken al dan niet bij een lekker vuurtje. Dit alles met uitzicht op de eeuwenoude bomen van het Ulvenhoutse bos.

Uiteraard kunt u ook binnen plaatsnemen in de sfeervolle Brasserie Daarnaast beschikt de Fazant over drie zalen met ieder een eigen karakter en terras. Uitermate geschikt voor (huwelijks)-feesten, diners, vergaderingen, seminars en bijeenkomsten.

Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Deze groene oase bevindt zich op slechts op vijf autominuten vanuit het centrum van Breda.

Vraag naar de vele mogelijkheden, u bent van harte welkom.

  • Internationaal
  • Eigen parkeerplaats, Garderobe, Honden toegestaan, Invalidentoilet, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin
  • Ulvenhout

Menu