Ecco Breda

Ridderstraat 6, Breda

Je bent van harte welkom in onze ECCO store. Ons verkoopteam helpt je graag bij het vinden van het perfecte paar schoenen voor dit seizoen.De ruime ECCO collectie dames en heren schoenen staat voor puur Scandinavisch design op zijn best, met de hoge kwaliteit die je van ECCO mag verwachten. Lees verder

Beste klant,
Je bent van harte welkom in onze ECCO store. Ons verkoopteam helpt je graag bij het vinden van het perfecte paar schoenen voor dit seizoen.De ruime ECCO collectie dames en heren schoenen staat voor puur Scandinavisch design op zijn best, met de hoge kwaliteit die je van ECCO mag verwachten.

Kom langs en we laten je graag persoonlijk ervaren waarom wij zo’n passie voor schoenen hebben. Heb je op nelson.nl ECCO schoenen besteld en zijn deze niet helemaal naar wens? Breng ze gerust bij ons terug of ruil ze om voor een ander paar, een ander model, maat of kleur.
Graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Het Ecco team uit Breda

Ridderstraat 6, 4811 JB Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.