Huis Ten Bosch

Bredaseweg 72, Chaam

Net onder de rook van Breda en tussen Ulvenhout en Chaam vind je het gezellige familierestaurant met als specialiteit: ambachtelijke, biologische pannenkoeken nog ouderwets in de pan gebakken. Lees verder

Net onder de rook van Breda en tussen Ulvenhout en Chaam vind je het gezellige en Bourgondisch familierestaurant met als specialiteit: ambachtelijke, biologische pannenkoeken nog ouderwets in de pan gebakken.

Aangezien ze jouw en de familie belangrijk vinden, kiezen ze zoveel mogelijk voor duurzame en verantwoorde ingrediënten in onze gerechten. Zo hopen ze bij te dragen aan een gezonde planeet, waar onze kinderen later ook nog van kunnen genieten.

Hun melk en bloem zijn biologisch en de eitjes zijn uiteraard van scharrelkippen. De Royal Dutch koffie is organic en de Clipper thee is fairtrade en biologisch.

In deze prachtige regio worden mooie en heerlijke producten verbouwd en ook deze komtje tegen op menukaart. Zo gebruiken ze aardbeien van Vissers, brood van Bakkerij van Gils en eieren van Ad Laurijssen.

Bredaseweg 72, 4861 TD Chaam

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.