Peach

Willemstraat 18, Breda

Bij Peach ga je brunchen met je favoriete mensen op Ibiza of relaxen in een tuin die je het gevoel geeft dat je in Marrakesh bent. Geniet van onze dagelijkse vers gemaakte brunchmaaltijden, sappen en taarten die gezond zijn, boordevol vitamines of het schuldige plezier dat je verdient. Peach bevindt zich op een locatie waar het altijd druk is en mensen onderweg zijn naar werk, reizen, school, winkelen of een familielid of vriend bezoeken. Lees verder

Peach vervult al je wensen en heeft speciaal voor jou een menu samengesteld. Bij Peach geniet je van onze dagelijkse vers gemaakte brunch maaltijden, sappen en taarten die gezond zijn en boordevol vitamines. Peach bevindt zich op een locatie waar het altijd druk is en mensen onderweg zijn naar werk, reizen, school, winkelen of een familielid of vriend bezoeken. Zelfs wanneer je het druk hebt kun je bij Peach ook afhalen. Ook is het mogelijk om een dag van tevoren te bestellen en uw bestelling af te halen bij Peach.
Binnen zijn er 35 zitplaatsen en buiten zijn er 40 zitplaatsen om te genieten van je Peachiness!

Iedereen die zin heeft in lekker eten is welkom bij Peach. Geen tijd om het huis te verlaten? Kies voor onze bezorgservice en we komen naar je toe!


Via thuisbezorgd kun je bij Peach bestellen! Dit kan van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 15:00