SoLow

Ginnekenstraat 14, Breda

De leukste winkel bij jouw in de buurt! Altijd een actueel assortiment met verrassende gebruiksartikelen en hebbedingetjes. En elke week komen er weer nieuwe producten bij! Voor slingers, ballonnen of zelfs gehele feestthema met alles er op en er aan kun je bij ons uitpakken. En ben je op zoek naar een leuk en verrassend origineel cadeau voor hem of voor haar dan zul je hier zeker slagen. Onze feest- en cadeauafdeling heeft gegarandeerd feestgarantie! Lees verder

De leukste winkel bij jouw in de buurt! Altijd een actueel assortiment met verrassende gebruiksartikelen en hebbedingetjes. En elke week komen er weer nieuwe producten bij! Voor slingers, ballonnen of zelfs gehele feestthema met alles er op en er aan kun je bij ons uitpakken. En ben je op zoek naar een leuk en verrassend origineel cadeau voor hem of voor haar dan zul je hier zeker slagen. Onze feest- en cadeauafdeling heeft gegarandeerd feestgarantie!

Ginnekenstraat 14, 4811 JH Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.