Sprinter

Ginnekenstraat 38 b, Breda

Sprinter is er voor alle mensen die hun drukke leven combineren met een sportieve lifestyle. Voor de mensen die ‘s ochtends vroeg uit de veren zijn, voor alle drukke ouders, alle sportfanaten en iedere beginner zorgen wij ervoor dat je jouw sportieve lifestyle in comfort kunt doorzetten. Zodat wanneer jij eenmaal thuiskomt, je gloednieuwe sportkleding en -schoenen al op je liggen te wachten voor een welverdiende gymsessie. Lees verder

Sprinter is er voor alle mensen die hun drukke leven combineren met een sportieve lifestyle. Voor de mensen die ‘s ochtends vroeg uit de veren zijn, voor alle drukke ouders, alle sportfanaten en iedere beginner zorgen wij ervoor dat je jouw sportieve lifestyle in comfort kunt doorzetten. Zodat wanneer jij eenmaal thuiskomt, je gloednieuwe sportkleding en -schoenen al op je liggen te wachten voor een welverdiende gymsessie.

Samen met Sprinter til je jouw sportniveau iedere keer weer naar een hoger niveau. Met de beste sportschoenen, -accessoires en -kleding wordt padellen, hiken, voetballen, skaten en rennen altijd een groot succes. Sprinter is er niet alleen voor alle fanatieke sporters, maar ook voor iedereen die kiest voor comfort en sportiviteit in hun dagelijkse outfit, zonder in te boeten aan stijl.