Van 't Zandeind | De Winkel van Boer Jos

Zandeind 32a, Riel

Boerderijcamping, excursies, koe knuffelen, barbecues, vleesvee, vleespakketten, scharreleieren, worstenbrood Lees verder

Boerderij Van 't Zandeind in Riel, dat is eindeloos genieten! Heerlijk kamperen op onze luxe boerderijcamping met privé sanitair of de smaakbeleving van de toekomst ervaren? Tot rust komen tussen de koeien of juist actief bezig zijn met een groep op de boerderij? Genieten van onze eigen barbecue of in Hennie's Veranderij met een drankje? Het kan allemaal op onze boerderij!

DE WINKEL VAN BOER JOS
Sinds 2016 verkopen wij ons eigen rundvlees ook aan huis. Onze klanten waarderen onze diervriendelijke manier van dieren houden, waarbij dierenwelzijn en diergezondheid hoog in het vaandel staat. Uiteraard is het mogelijk even een kijkje in de stal te nemen. Wij vinden het belangrijk dat consumenten weten wat ze eten. Steeds vaker komt het hele gezin mee om de beleving van de boerderij mee te krijgen.

Vol passie raadt Boer Jos het lekkerste stukje vlees aan en vertelt hij over ons bedrijf en het verhaal achter het vlees. De beleving bij het Puur Natuur vlees, doet jouw vlees nog beter smaken. Neem ook gerust een kijkje in de stallen en zie zelf waar het vlees vandaan komt. Vanaf nu ook verse scharreleieren en worstenbrood te koop in de winkel!

In 2017 zijn onze vleesburgers bekroond door Landstad de Baronie.OPENINGSTIJDEN
Woensdag van 14.00-17.00 uur, Zaterdag van 10.00-14.00 uur
Of maak een afspraak, om op een ander moment een bezoek te brengen aan de Winkel van Boer Jos.

Boerderijcamping, excursies, koe knuffelen, barbecues, vleesvee, vleespakketten

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.