VILA Clothes

Karrestraat 21, Breda

De ontwerpfilosofie van VILA is gebaseerd op een vrouwelijke benadering van mode, het verenigen van vrouwelijkheid met mode en trendinzichten en het toevoegen van een beetje sensualiteit. Lees verder

De ontwerpfilosofie van VILA is gebaseerd op een vrouwelijke benadering van mode, het verenigen van vrouwelijkheid met mode en trendinzichten en het toevoegen van een beetje sensualiteit.

De kenmerkende stijl van VILA wordt ontdekt in de mix: prints, delicate snitten en fijne details, met een vleugje hoog trendbewustzijn. Elke stijl die uit onze handen komt, is gemaakt met een passie om iets te creëren om trots op te zijn, en om iemand in staat te stellen trots te zijn om het te dragen. We streven naar hoge kwaliteit bij alles wat we doen, door te werken met de best mogelijke materialen en zorgvuldig elk bit en stuk van elk ontwerp te selecteren.

Onze drie kernwaarden zijn: vrouwelijkheid, sensualiteit en eenvoud.

Karrestraat 21, 4811WT Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.