WAM Denim

Ginnekenstraat 66, Breda

In de menselijke geschiedenis zijn voor elk stukje kunst drie onderdelen essentieel: origineel en ongeraffineerd materiaal, een artistiek esthetische denkwijze en een complete revelatie. Gebaseerd op deze fundamentele principes is Wam Denim opgericht in 2001. Om bij te dragen aan de kunst in de wereld van kleding, voor de mensheid om het te dragen met trots. Met een selectie van het allerbeste materiaal, handgemaakt in onze fabriek, streeft Wam Denim ernaar om u de ervaring van kunst te laten ontdekken. Lees verder

In de menselijke geschiedenis zijn voor elk stukje kunst drie onderdelen essentieel: origineel en ongeraffineerd materiaal, een artistiek esthetische denkwijze en een complete revelatie. Gebaseerd op deze fundamentele principes is Wam Denim opgericht in 2001. Om bij te dragen aan de kunst in de wereld van kleding, voor de mensheid om het te dragen met trots. Met een selectie van het allerbeste materiaal, handgemaakt in onze fabriek, streeft Wam Denim ernaar om u de ervaring van kunst te laten ontdekken.

Ginnekenstraat 66, 4811 JJ Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.