10x uitgaan in Breda

Uitgaan in Breda, super leuk! Ga jij binnenkort met je vrienden, klas, sportvrienden of misschien zelfs met je familie stappen in Breda? Of ben je een echt feestbeest, maar weet je niet zo goed welke leuke café's Breda heeft? Dan hebben wij alvast een lijstje gemaakt met de 10 leukste kroegen om uit te gaan!

Coyote

De authentieke Amerikaanse sfeer zet de basis van de avond. De Coyotes zorgen ieder weekend weer voor top entertainment dat sfeerbepalend is voor een fantastisch avondje uitgaan! Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, verjaardag of gewoon wat te vieren? Ze zorgen voor een onvergetelijke dag waarbij niks te gek is!

Cue

Dé nieuwste uitgaanssensatie van Breda en omstreken. Gevestigd in het voormalige pand waar o.a. Q-Nation en Bash legendarische tijden hebben neergezet is het nu tijd voor 'CUE BREDA'. Deze ruim opgezette locatie, met 2 ruimtes, is voorzien van de modernste technieken en biedt mogelijkheden tot V.I.P. arrangementen.

De kapitein

Non-stop party in het gezelligste feestcafé van Breda, de Kapitein. De verveling heeft daar geen kans van slagen. Schipbreuk wordt er niet geleden. Integendeel. Eén grote golf aan volleerde feestgangers, elke avond opnieuw. Of je nu 18 of 28 of 58 bent, niemand valt buitenboord. Deze kapitein kent geen onderdanen, deze kapitein ziet iedereen als zijn gelijke.

Buckets

Ze zijn nog maar pas geopend, maar Buckets is al een groot succes. Een geheel nieuw concept waar je o.a. kunt genieten van emmertjes baco of andere mixdrankjes. Naast de Buckets kan je hier ook terecht voor champagne van Dom Perignon of Moët & Chandon. Ook is er elke maand een nieuwe artiest of dj aanwezig!

De graanbeurs 

De Graanbeurs is een club en nachtcafé met een ruim verleden. Het monumentale pand aan de Reigerstraat staat al jaren klaar om grote groepen mensen maar ook individuen te ontvangen voor een gevarieerde avond stappen. Ook muzikaal heeft de Graanbeurs al heel wat diversiteit geboden. De Spock bood de springplank voor vele DJ’s, waaronder Cor Fijneman, Funkerman en Tiësto.

Proost

Bij Proost ben je verzekerd van een avond vol gezelligheid, goede service en meerdere stijlen muziek. Zo kun je cocktails en gin-tonics drinken aan de cocktail bar, je moves laten zien op de dansvloer of genieten van een unieke sfeer en uitzicht vanaf het dakterras. Sluit je week goed af en kom Proosten op je weekend!

Studio dependance

Op zondag- en dinsdagavond kun je genieten van live muziek. Maandag en woensdag wordt de bar omgetoverd tot cocktailbar. Naast heerlijke cocktails heeft Dependance ook een uitgebreide bierkaart. Elke eerste maandag van de maand wordt er een speciaalbieravond georganiseerd. Het vaste assortiment wordt dan voor een avond uitgebreid met tachtig verschillende bieren. Van donderdag tot en met zaterdag kun je vanaf 22.00 uur los gaan op de beats van de resident DJ’s. Kortom, er is altijd wat te doen in Dependance.

Café bruxelles

Café Bruxelles is een mooi en gezellig grand café dat zeven dagen per week geopend is. Al jarenlang heeft dit café een vooruitstaande positie in het Bredase uitgaansleven met divers uitgaanspubliek: van studenten tot de werkende klasse. De gasten worden dan vermaakt met gevarieerde muziek. Van Top 40 tot dance classics uit de jaren 70 en 80. 

Peddels


De DJ draait vanaf de DJ booth een vrolijke, energieke mix van Nederlandstalig, après-ski en dance. De geluidsinstallatie, de verlichting en de gezellige decoratie maken bar-dancing Peddels tot een gezellig feestcafé. Ook af te huren voor (besloten) feestjes en partijen. Een avond goed feesten? Ga eens langs bij bar-dancing Peddels!

Café Nassau

Op dinsdag en donderdag t/m zondag kun je tot een uur of elf bij Café Nassau terecht om te borrelen in ons gezellige café. Na die tijd gaat het volume van de muziek omhoog, neemt er een DJ plaats achter de draaitafels, worden de tafels en krukken opgeruimd, wordt de bank getransformeerd tot podium, worden de mouwen opgerold en zijn we klaar om los te gaan tot in de late uurtjes!