4x Hotel restaurants in Breda en omgeving

Heerlijk eten en een nachtje overnachten? Dat kan! Er zijn meerdere hotels waar ook een heerlijk restaurant bij zit. Het is natuurlijk ook mogelijk om hier te eten zonder te blijven slapen. In dit lijstje vind je 4 hotel restaurants waar je uitstekend kunt eten.

een gezellige avond uit

De Klok

Stadshotel De Klok is een 3 sterren hotel in het hartje van Breda. Het restaurant dat je bij De Klok vindt is de Colonie. Hier kun je van verschillende heerlijke gerechten genieten in een gezellige ambiance. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, diner en een borrel. De hele dag door dus!

Amrath Hotel restaurant

In het restaurant van Hotel Amrâth kun je genieten van heerlijke seizoensgebonden gerechten. Of dit nou asperges, mosselen of kreeft is, er is van alles wat! Ook kun je genieten van een uitgebreid lunchbuffet voor maar €18,50.

Fletcher Trivium

Aan de A58, in Etten-Leur, vind je Fletcher Hotel. Het hotel beschikt over een bar, wellness, ruime kamers en een heerlijk restaurant! In dit restaurant kun je de hele dag door genieten van smakelijke gerechten en vervolgens jezelf in de watten laten leggen in een heerlijke wellness met zwembad en Turks stoombad.

Hotel & Bistro Merlinde

Bij Hotel & Bistro Merlinde in Breda ben je in de gelegenheid om compleet tot rust te komen. Heerlijk eten, uitstekende bedden en een privé wellness. In het restaurant kun je van een lunch of diner genieten in een rustige en gezellige sfeer. Klaar met eten? Dan kun je op je gemak bij de open haard bijvoorbeeld een boek lezen.