5 Gin & Tonic Bars in Breda

Gin & Tonic is misschien wel het populairste drankje van de afgelopen tijd. Het is dan ook niet gek dat bijna alle zaken het drankje op de kaart hebben staan. Er zijn echter maar een paar zaken die zich echt als gin & tonic bar profileren. Zij hebben een uitgebreider assortiment van gins & tonics. Hier hebben we er vijf voor je op een rijtje gezet!

you are the gin to my tonic

Suikerkist
De Suikerkist is gevestigd aan de Havermarkt in het centrum van Breda. Het is een hippe borrelspot, waar je ook lekker kunt eten. De gin-tonic kaart varieert regelmatig en momenteel staan er 16 gins en 7 tonics op de kaart. 


Parc
Parc is een van de weinige zaken met een echte cocktailbar. Daarnaast waren ze ook een van de eersten die veel met gin-tonics deden. Ze hebben momenteel 11 gins en 3 tonics op de kaart staan. 

Geisha Lounge
Geisha Lounge is gevestigd in het voormalige pand van Brooklyn, grenzend aan de Havermarkt en 't Sas. Je kunt hier heerlijk sushi eten, maar ook uitstekende cocktails en gin-tonics drinken. Ze hebben hier 21 gins en 3 tonics op de kaart staan. 

SamSam
Bij SamSam is alles Nederlands georiënteerd. Een goed gin of jenever mocht hier dan ook niet ontbreken. Ze hebben dan ook voornamelijk Nederlandse gins. Op dit moment staan er 13 gins en 2 tonics op de kaart. 

Bliss Gin & Tonic hotelbar
De Bliss Gin & Tonic bar is de kleinste zaak, maar heeft wel het grootste assortiment. Als gin & tonic liefhebber moet je hier zeker heen. Ze hebben maarliefst 60 gins en 10 verschillende tonics op de kaart staan. Tevens kun je hier een gin-proeverij nemen.