BAAI wordt weer omgetoverd tot HerfstBAAI!

Vrijdag 1 oktober opent de HerfstBAAI haar deuren om te genieten van de herfst! Drijvende kassen, bijzondere herfstspellen, herfstbarbecues en een verwarmd en droog terras! 


In oktober en november keert de HerfstBAAI weer terug! De horecalocatie aan het water wordt omgetoverd tot een sfeervolle, verwarmde en overdekte locatie met zowel binnen als buiten gezellige ruimtes om in te borrelen. Hier geniet je van een heerlijke herfstbock, tapas in herfstsferen, bijzondere spellen en evenementen, maar ook van een compleet bedrijfsuitje! HerfstBAAI gaat van start met een feestelijk openingsweekend op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober. 

Ondanks dat HerfstBAAI vorig jaar na 2 weken moest sluiten vanwege de coronamaatregelen, waren de reacties erg positief! Door de prachtige thematisering, de leuke herfstspellen en natuurlijk de gezellige en warme sfeer, waren de gasten erg enthousiast over HerfstBAAI. Dit jaar heeft HerfstBAAI nóg meer warme en overdekte plekken, waaronder de populaire drijvende kassen op het water. Zo is BAAI ook bij mindere temperaturen en een druppel regen geschikt om te borrelen. 

Evenementen, borrels en bedrijfsuitjes 
Met een variatie aan leuke evenementen en meer dan genoeg mogelijkheden voor grotere groepen, is er bij BAAI deze herfst genoeg te doen! In de herfst zal op vrijdagavonden de muziek worden verzorgd door een DJ en kan je weer bijzondere dineravonden verwachten. Ook laat BAAI het Oktoberfest en Halloween dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan. Ook voor een georganiseerde borrel voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiedag of verjaardagsfeest kan je deze herfst weer bij BAAI terecht. Groepen kunnen genieten van herfstbarbecues en -buffetten, complete borrels, rondvaarten door de prachtig gekleurde Singels en een volledig herfstspelprogramma.

Twee maanden HerfstBAAI, dan volgt de WinterBAAI 
Op 1 oktober opent HerfstBAAI met een openingsweekend. HerfstBAAI loopt in de maanden oktober en november. Vanaf december wordt de HerfstBAAI opgevolgd door de WinterBAAI waarbij o.a. de glazen iglo’s terug zullen keren! BAAI is ook in de herfstperiode elke dag geopend. Meer informatie over de HerfstBAAI is te vinden op: https://baaibreda.nl/herfst/.