BRIK Festival na 3 jaar eindelijk weer terug!

Het Brabants Internationaal Kinderfestival (BRIK) is terug. Van woensdag 8 tot en met zondag 12 juni ontvangen ze je weer in Breda. Deze vijf dagen beleef je spannende, ontroerende en inspirerende verhalen, verteld door gezelschappen uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Engeland. 

BRIK Festival staat voor Brabants Internationaal Kinderfestival. Het gaat om 5 dagen theatervoorstellingen voor kinderen in zowel de Bredase theaters (Chassé, De Stilte, De Nieuwe Veste) als ook gratis in het Valkenberg Park en op het Kasteelplein. De voorstellingen worden gespeeld door gezelschappen uit Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Engeland. Het festival vind dit jaar plaats van woensdag 8 juni t/m zondag 12 juni. 

De vorige editie van dit festival (2019) trok 18.000 bezoekers! Reden voor het Ondernemersfonds om de samenwerking op te zoeken en te kijken of ze hier meer uit kunnen halen voor de ondernemers in de binnenstad. 


Samen met BRIK en Stappen & Shoppen zullen er arrangementen worden ontwikkeld om de bezoekers van het festival te verleiden om meer uit hun bezoek aan Breda te halen. Denk aan een BRIK menu, een wandeling waarin kinderen opdrachtjes kunnen maken of de stad en haar bedrijven kunnen ontdekken, een boottochtje, een workshop of leuke coole winkels.

Bezoek voor meer informatie over het festival https://www.brikfestival.com/nl/ of bekijk de trailer.... Trailer BRIK 2022: https://vimeo.com/703198122