Carnaval vier je in de Prinsenbar!

Ook dit jaar mag Café Publieke Werken zich weer Prinsenbar noemen! Deze thuisbasis van Prins Arie d'n Irste is dan ook the place to be tijdens carnaval 2020!

Scoor snel het pw prinsenbar 2020 embleem want op=op!

Kun je niet wachten tot carnaval begint en weet je niet wat te doen het laatste weekend voor carnaval? Ga dan gezellig naar de opening van de Prinsenbar! Om 15:33u wordt de Prinsenbar officieel geopend. Prins Arie d'n Irste is er natuurlijk ook!

Op vrijdag 21 februari wordt carnaval in de Prinsenbar afgetrapt met Intoeteren met Tartouffe. Onder andere Tartouffe, UBK, Aogse Bluf, Chaamertemperatuur, De Meikevers, Estrellas en De Biermagneten geven deze avond het startsein van het carnavalsweekend.

Op zaterdag zijn de Illegale Zonen van Giel Montanje er weer bij voor hun draaipartij tijdens Het Grote U Vraagt En Wij Draaien Bal! Verzoekjes zijn welkom, niks moet en alles mag! Om 21:30u hebben Alarmfase3, Klepzijkers en de RotDweilers nog een optreden in petto. Als dat geen feest wordt!

Op zondagmiddag is het tijd voor de Brakken voor een bezoek aan de Prinsenbar tijdens het Brakkenbal! Met tussen 16:00u en 17:00u gratis poffertjes! 's Avonds is het tijd voor wat quality time met prins Arie, met muzikale ondersteuning van Kielegatse kapellen!

Op maandagmiddag komen oud & nieuw bij elkaar tijdens NostalgiCArnaval, dit mag je zeker niet missen! Na de Grote Optocht kan er nog lekker gefeest worden in Café Publieke Werken op Tworwelwa's Publieke Carnavalsfeest met diverse carnavalsbands!

Op dinsdagmiddag komen de bontjassen weer gezellig op bezoek en ze nemen veel talent mee: Breda Ontmoet Nieuw Talent! Met de 15e editie van Publieke Dinsdag wordt carnaval op dinsdagavond afgesloten met diverse kapellen en de slechtste DJ van Breda!

Om weer in het normale doen te komen gaat Publieke Werken op woensdag Haring Happen met D'n Prins. Misschien wordt er nog wel een klein biertje gedronken om het af te leren!