De Hertog Jan genootschapsquiz

Test je kennis over Hertog Jan en de horeca onder het genot van verschillende heerlijke bieren. Doe mee aan de quiz en maak kans op een prijs!



Een avond vol vragen en entertainment en natuurlijk bier. Een groot aantal leden van de Hertog Jan Genootschap nemen je, doormiddel van 80 verschillende vragen, mee door de wereld van Hertog Jan en horeca. En tussen de vragen door ga je natuurlijk blind bier proeven en benoemen. Ze gaan het je niet te makkelijk maken! De quiz wordt live gestreamd en kun je dus thuis op de bank, of samen met je vrienden volgen. De quizmaster van de avond is Bas Verwater, eigenaar van café Merz en genootschap lid. Ook zijn de wereld beroemde brouwers van Hertog Jan, Gerard en Micha aanwezig. En natuurlijk valt er heel veel lekkers te winnen!

Hoe speel je mee?
Om deel te nemen kun je een Genootschaps-pakket bestellen bij een van de cafés van de Publieke werken naar keuze. De kosten van het pakket bedragen €29,50. Dat is inclusief deelname aan de quiz. Het pakket bestaat uit:
- 8 bieren
- 2 glazen
- Genootschapsvilten
- En een unieke code om deel te nemen aan de quiz!

Voor de deelname stuur dan een mailtje naar info@cafepubliekewerken.com en vermeld je adres, het aantal pakketten die je wilt bestellen en je telefoonnummer. Afhalen kan op zaterdag 20 februari tussen 12:00 en 14:00 uur. Kijk hier voor alle informatie.