De leukste Herfstvakantie uitjes in Breda met een stop bij Trattoria Perron

Ciao bella! De herfstvakantie staat bijna voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om te genieten van de kleurrijke natuur, knusse stadswandelingen én heerlijk eten bij Trattoria Perron. Of je nu een dagje vrij hebt of de hele week erop uit wilt met je familie of vrienden, Breda heeft alles wat je nodig hebt voor een perfect herfstuitje.

Tip 1 - Start je dag goed met een heerlijke koffie
Kom je van buiten Breda? Geen zorgen, je avontuur begint direct zodra je het centraal station uitstapt. Trattoria Perron ligt namelijk recht tegenover het station! En wat is een betere manier om de dag te beginnen dan met een heerlijk kopje Italiaanse koffie? Buon giorno!

page2image13714448page2image13714864Tip 

2 - Verken het verborgen pareltje: Begijnhof
Het Begijnhof van Breda is een verborgen pareltje midden in de stad: een plek vol geschiedenis en rust. Bekijk dit eeuwenoude hofje en geniet van de prachtige tuintjes en de historische huisjes. Het is helemaal gratis!


Tip 3 - Maak een wandeling langs de Singels van Breda
Wandel langs de schilderachtige singels die de binnenstad omringen. De route langs het water is perfect om de herfstkleuren te bewonderen, de rust op te zoeken en de charmante stad vanaf de kade te verkennen. Stippel van tevoren je route uit, zodat je aan het eind van je route uitkomt bij Trattoria Perron.

Tip 4 - Lunchen bij Trattoria Perron
Na een ochtend vol avontuur is Trattoria Perron de perfecte plek voor een smakelijke lunch! Geniet van een heerlijke Italiaanse bol, een veelzijdige borrelplank, of ga all in met een pizza of pasta. Alles wordt geserveerd tegen betaalbare prijzen, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van alle authentieke smaken!

page2image13714656 page2image13715280

Tip 5 - Ontdek de Grote Kerk met uitzicht over Breda!
Een bezoek aan de indrukwekkende Grote Kerk is een must! Je kunt de prachtige kerk niet alleen van binnen bewonderen, maar ook de toren beklimmen voor een indrukwekkend uitzicht over de stad. De kerk bezoeken is gratis, en tegen een bijdrage kun je naar boven om Breda vanuit een ander perspectief te zien.

Tip 6 - Shoppen in de gezellige winkelstraten van Breda
Nu je in het bruisende centrum bent, is het tijd om de winkelstraten te ontdekken! De Veemarktstraat en de Ginnekenstraat zitten vol met unieke boetiekjes en bekende winkels. Hier vind je alles om jezelf klaar te maken voor de koudere dagen. En als je even wilt bijkomen, loop dan gerust nog eens langs Trattoria Perron voor een korte pauze met een glas wijn en een borrelplank.

page3image13828304
Tip 7 - Sluit je dag af met een diner bij Trattoria Perron
Na een volle dag shoppen en ontdekken, wil je de dag natuurlijk op een gezellige manier afsluiten. Bij Trattoria Perron staat de deur altijd open voor een avond vol Italiaanse gezelligheid. Kies je voor een klassieke pasta pesto, een versgebakken pizza of een tiramisu waar je je vingers bij aflikt? Hoe dan ook beleef je bij Trattoria Perron de smaken van Italië. Geniet van een verrukkelijke Italiaanse dolci en ga met een glimlach naar huis!

Reserveren bij Trattoria Perron
Wil je verzekerd zijn van een tafel bij Trattoria Perron? We zorgen ervoor dat je een warm welkom krijgt: met wie je ook komt! Reserveren bij Trattoria Perron is eenvoudig: bel ons via 076 - 532 7575 of boek jouw tafel online. Kom langs en geniet op elk moment van de dag van een stukje Italië, midden in Breda!