De Samsung Experience Store komt naar Breda

Breda is binnenkort weer een experience rijker! De kledingwinkels Steps en Promiss hebben een tijdje geleden de deuren gesloten in het centrum van Breda. Deze panden zijn samengevoegd en binnenkort wordt er eindelijk een nieuwe winkel geopend. Ben jij een echte Samsung-fan? Dan is deze winkel zeker wat voor jou, lees snel verder!

Op de oude plek van Steps en Promiss komt de Samsung Experience Store. Ben jij op zoek naar een nieuwe Galaxy? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de laatste Innovaties? Nog even geduld maar bij de Samsung Experience Store ben je aan het juiste adres. In 2019 opende Samsung de eerste Nederlandse Experience Store in Utrecht. Samsung heeft al in veel steden uitgebreid, maar nu is Breda aan de beurt!

De Samsung Experience Store verkoopt nieuwe Galaxy-smartphones, -tablets, -smartwatches en veel accessoires. Is je toestel kapot? Geen paniek want hier kunnen ze jou kapotte Samsung-toestel laten repareren. Samsung wilt ieders leven leuker en makkelijker maken met slimme technologie. Daarbij vindt deze Store dat jij de beste producten en service verdient. 

Kan jij ook niet wachten om een kijkje te nemen in deze Samsung-walhalla? Ze zullen er alles aan doen om jou de beste Samsung Experience te bieden. Wanneer deze Store aan de Eindstraat precies opent is nog niet duidelijk. Wij zullen jullie op de hoogte houden!