Eat & Sleep Arrangement bij Hotel Keyser

Ben je ondertussen wel een beetje uitgekeken op je eigen huis of heb je altijd al eens willen eten en overnachten in eigen stad? Dan is het Eat & Sleep Arrangement van Golden Tulip Hotel Keyser echt iets voor jou!

Eten & Slapen in eigen stad!

Vanaf donderdag 14 mei ben je van harte welkom bij Hotel Keyser voor een overnachting inclusief 3-gangen diner in het restaurant. Dit kan al vanaf €49,50 per persoon (op basis van 2 personen) in een Comfort kamer. Upgraden naar een luxer kamertype is uiteraard mogelijk. Ook is het mogelijk een ontbijt bij te boeken voor €12,50 per persoon.

Lijkt dit je wel wat? Reserveer dan het Eat & Sleep Arrangement via de website, telefonisch op het nummer 076-5205173 of via e-mail. Hotel Keyser volgt de richtlijnen van het RIVM. Daarom vragen ze je om je reservering voortui te betalen en eventuele extra kosten contactloos te voldoen. Ook verzoeken ze je thuis te blijven als je klachten hebt, reserveringen kunnen tot 24 uur voor aankomstdatum kosteloos geannuleerd worden. Verder wordt natuurlijk de 1,5 meter afstand aangehouden, ook in het restaurant.