Een iconische studio in de koepelgevangenis!

Van schaatsbaan tot een studio; bij FutureDome Events is alles mogelijk! Stilzitten is niks voor dit Bredaase Evenementenbureau, dus zijn ze begonnen met een nieuw project: ‘de KoepelStudio’. In samenwerking met First Impression, Oogenlust en VierHoog Breda hebben zij een studio in de iconische koepelgevangenis in Breda gerealiseerd. 


De evenementenbranche ligt al maanden stil door het coronavirus dat nog steeds razendsnel om zich heen grijpt. Dat vraagt om innovatieve ideeën en creatieve oplossingen, deze oplossing denkt FutureDome Events te vinden met ‘de Koepelstudio’. First Impression heeft de afgelopen maanden al tal van studio’s gerealiseerd, maar nog nooit op zo’n spectaculaire locatie als de Koepelgevangenis. De studio is ingericht met de meest moderne apparatuur waardoor een professionele show neergezet kan worden. 

Of je nu mensen wilt laten inbellen (via Zoom of Teams), de aanwezige online deelnemers in beeld wil brengen of live wil schakelen met andere locaties, alles is mogelijk. De studio is multifunctioneel en kan voor talloze doeleinden ingezet worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan talkshows, kwartaalmeetings, televisieprogramma's maar ook voor livestreams, paneldiscussies en productpresentaties is de locatie uitermate geschikt. 

De studio zal geplaatst worden in het midden van de koepelgevangenis onder het 40 meter hoge dak. De charme van dit historische gebouw zal in combinatie met de meest moderne studio zorgen voor vuurwerk op elk beeldscherm! Deze studio is uniek in Nederland en de enige in zijn soort. 

De Koepelstudio is coronaproof en exclusief beschikbaar tot en met 14 maart, dus wilt u gebruik maken van de meest unieke studio van Nederland? Surf dan direct naar de website.