Het perfecte kerstcadeau bij Whisky & Gin

Het is weer bijna die tijd van het jaar; iedereen gaat druk in de weer opzoek naar het perfecte kerstcadeautje. Maar waar vind je zo'n perfect kerstcadeautje dan? Bij Whisky & Gin hebben ze dit al helemaal voor jou uitgedacht. 


Bij Whisky & Gin kun je ook dit jaar weer de speciale kerstballen kopen. Deze kerstballen zijn zo speciaal, omdat ze  gevuld zijn met jouw favoriete drankje. Dus niet alleen superleuk, maar ook lekker én origineel om cadeau te doen! Dit jaar vind je 3 kerstballen, single malt of blend in de koker, maar er is ook keuze uit verschillende gins. Hiernaast zijn er ook cadeauverpakkingen met een proefglaasje erbij, en als je al helemaal full-out wilt gaan, hebben ze ook een complete box met kerstballen, glazen, waterpipetten en stenen om je whisky te koelen!

Whisky & Gin heeft nóg een bijzondere actie dit jaar. 'Choose your own'. Aan de bar mag je je eigen drankje kiezen waar jouw kerstbal mee wordt gevuld. Er past 50 ml in de kerstbal en is dus perfect om iemand zijn favoriete drankje cadeau te doen, of iets anders te laten proeven. Voor de vulling van de kerstbal mag je echt van alles kiezen; rum, wodka, grappa cognac en elk ander drankje dat je je maar wenst. Je krijgt de kerstbal mee in een mooi cadeau doosje, helemaal klaar voor kerst. Het perfecte kerstcadeau als je het ons vraagt! 

Ga langs bij Whisky & Gin aan de Nieuwe Ginnekenstraat om jouw unieke kerstbal samen te stellen.