Hey ho, let's go, MEZZ opent haar deuren weer op 9 juli voor bezoekers

Op donderdag 9 juli is het dan eindelijk zo ver. Dan betreden de eerste bezoekers sinds maanden weer het pand van MEZZ. Door de huidige COVID-19 maatregelen kan MEZZ alleen shows in de Jupiler Zaal aanbieden. In de Jupiler Zaal is normaal plaats voor 600 personen, maar met de huidige maatregelen mogen er alleen seated shows gepland worden waarbij bezoekers onderling voldoende afstand moeten houden. Hierdoor blijft er plek over voor slechts 100 muziekliefhebbers.

Mezz is er klaar voor! 


MEZZ is uitgerust met een hypermodern luchtzuiveringssysteem waardoor de lucht in MEZZ constant ververst wordt met schone lucht. De zaal en het balkon zijn ingericht met zitjes waar de bezoekers alleen of per tweetal plaats kunnen nemen. Daarnaast geldt er eenrichtingsverkeer in het pand en hoort fluiten op je vingers of meezingen heel even niet bij je bezoek aan een concert. Meer informatie over de maatregelen en de aanpassingen is te lezen via deze link.

Programma juli concerten
9 juli Quiz’m – de duo-editie
11 juli Support your locals: Windup Space + Anne Nederhoed + Johnny Jester
16 juli Quiz’m – de duo-editie
17 juli Michelle David & the Gospel Sessions
18 juli Tangerine + the Martial (solo)

Tickets zijn te koop via de website of indien beschikbaar aan de avondkassa. Kijk voor meer informatie over de concerten op www.mezz.nl

Het voorplein van MEZZ wordt tijdelijk ingezet als Popup Terras Breda. Op deze manier krijgen de aangrenzende horeca als Nouveau van Ham, The Tosti Club en Bar Le Petit de kans om hun terras uit te breiden. Van donderdag tot en met zondag ben je welkom voor een lekker speciaalbier, gin & tonic, verse smoothie of heerlijke borrelplank. Op zaterdagavond en zondagmiddag verzorgt MEZZ een akoestische liveact op het terras. Een plekje reserveren op het terras is niet mogelijk.