Hotel Nassau bestaat 5 jaar!

Hotel Nassau Breda bestaat over twee weken 5 jaar en dat gaan ze vieren! Speciaal voor deze gelegenheid hebben ze een mooi arrangement samengesteld. Het Holy 5-year arrangement!

Vanaf 2003 stond het pand al leeg maar het is nooit afgebroken omdat het een rijksmonument is. Op 19 augustus 2013 werd het pand gekocht door de huidige eigenaar. Sindsdien is het pand gerestaureerd tot het prachtige hotel Nassau dat in 2016 hun deuren opende. 

be thrilled by the unexpected

Voor deze speciale gelegenheid hebben ze voor het weekend van 30 april en 1 mei 2021 een mooi arrangement samen gesteld. Het Holy 5-year arrangement. Laat je tijdens het 5-jarig jubileum verleiden om dromen te beleven in de hemelse kamers. Geniet van een zondig 5-gangen diner en feestelijk ontbijt verzorgt door de engelachtige bediening van het culinaire heiligdom Liefdegesticht. Het arrangement is inclusief overnachting in één van de karakteristieke kamers, luxe 5 gangen chefs diner, feestelijk ontbijt en een spannend verrassingselement. Daarnaast kun je een upgrade naar de Panoramic suite winnen! Onder de gasten die dit arrangement boeken, zal één boeking een upgrade winnen.

Klik hier om de deal te bekijken en laat je verrassen!