Hudson's Bay opent op 12 september

Hudson’s Bay opent op 12 september haar deuren in Breda. De flagshipstore in Amsterdam gaat als eerst open, gevolgd door Rotterdam en Den Haag. Daarna zijn Leiden en Breda aan de beurt, waar het oudste warenhuis van Noord-Amerika een intrede in het winkelcentrum de Barones zal maken in het oude pand van de V&D.  Op 27 september wordt Hudson's Bay officieel geopend met een feestelijke opening, maar vanaf 12 september kunnen de echte shopaholics hun slag al slaan! 

HUDSON'S BAY OPENT 12 SEPTEMBER HAAR DEUREN IN DE BARONES

De vestiging krijgt een oppervlakte van 16.600 m². Er komen vijf verdiepingen met ingangen vanuit De Barones en de Karrestraat. Hudson's Bay is een groot warenhuis, het assortiment bestaat uit dames-, heren en kinderkleding, accessoires zoals tassen, sieraden en beauty producten. Verder verkopen ze ook spullen voor in huis.

Hudson’s Bay is inmiddels gestart met een loyaliteitsprogramma. Consumenten die zich aanmelden voor Club Hudson’s Bay sparen bij iedere aankoop punten voor producten, aanbiedingen, een gratis personal shoppen of een beautybehandeling. Verder worden members toegang tot exclusieve events en een speciale service beloofd.

Het loyaliteitsprogramma wordt ondersteund door een app, die onlangs voor de Nederlandse markt is gelanceerd. De app biedt een puntenoverzicht en een ‘keycard’ met barcode, waarmee gebruikers zich in de winkel kunnen identificeren.