Laatste Ladiesnight van het jaar bij Pathé Breda

De laatste Pathé Ladiesnight van het jaar is bekend gemaakt en de voorverkoop is vandaag gestart. Pathé Breda gaat er een mooie Pathé Ladiesnight Christmas Edition van maken met de prachtige film "April, May en June" met o.a. Elise Schaap, Tjitske Reidinga, Linda de Mol en Olga Zuiderhoek.


tonight is ladies night

Wanneer? 
De Pathé Ladiesnights vinden normaal plaats op de woensdag, maar deze speciale Christmas Edition vindt plaats op dinsdag 17 december.

Natuurlijk met welkomstdrankje, hapje & drankje in de zaal, Goodiebag, gezellige Christmas Shopping stands en kans op mooie prijzen. Daarnaast geniet je tegenwoordig bij Pathé Breda in alle zalen van de film vanuit de relax Seats

Dresscode is feestelijk en favoriete kerstoutfit!

Voor meer info over de film en ticket kijk je hier.

Mocht je als bedrijf interesse hebben in een Pathé Ladiesnight (christmas)stand, kun je je hiervoor aanmelden via deze link.

Ook komende woensdag 27 november organiseert Pathé Breda een Ladiesnight. 7 zalen Huisvrouwen bestaan niet! Er zijn hiervoor nog enkele tickets verkrijgbaar!

April, May & June:

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders, vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.