Leef je helemaal uit bij Bounce Valley!

Moet jij je energie even kwijt en heb je zin om te bouncen? Dan ben je bij Bounce Valley aan het juiste adres! Bounce Valley is een gigantisch luchtkussenpark van ruim 1500 vierkante meter en is gevestigd aan de Terheijdenseweg 514. Met de nieuwe maatregelen kunnen we weer vrijuit indoor bouncen. Benieuwd wat Bounce Valley allemaal te bieden heeft? Lees snel verder.

Bounce Valley is het grootste airpark van Nederland met gigantische luchtkussens en attracties. Je kunt je uitleven op de wipe-out baan of op het bouncing voetbalveld en alle obstakels ontwijken. Bounce Valley is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Ze bieden verschillende arrangementen voor een leuke middag of avond uit met vrienden, kinderfeestjes of personeelsuitjes! Buiten het bouncen om, zijn hier nog veel meer leuke obstakels. 

Om jouw sluiptechniek te testen, is de lasermaze een goede uitdaging. Wil jij je kracht, snelheid en explosiviteit laten zien, dan is de Ninja Run een leuke optie. Toch liever je reactievermogen willen testen? Het Catch the Light spel daagt je uit om zo snel mogelijk op de groene lichten te drukken. Bounce Valley heeft veel hindernissen om jou een onvergetelijke bounce ervaring mee te geven. Vooral in deze tijden is het belangrijk om je energie kwijt te kunnen, te lachen en genieten. 

Het is als kind of volwassene niet alleen ontzettend leuk om te bouncen bij Bounce Valley, je werkt ook nog eens aan je conditie! Na een bezoek aan dit te gekke airpark vol met obstakels, spel elementen en attracties moet je zeker even bijkomen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar Bounce Valley? Bekijk hier voor meer informatie, spring je suf, overwin obstakels en heb een te gekke tijd.  Ze houden uiteraard rekening met de maatregelen van het RIVM.