MOUT! is MR. Barley; Breda's nieuwste craftbeer hot-spot

In januari maakten we bekend dat Mout haar deuren zou openen in het voormalige pand van Brasserie 't Begin. Vandaag kunnen we jullie verklappen dat niet "Mout" maar "Mr. Barley" in april zijn deuren zal openen aan de Haven van Breda. Mr. Barley wordt een nieuwe hotspot voor liefhebber van speciaalbier. 

Mr. Barley is de nieuwste uitbreiding van Bas, Enes en Freek. De heren wisten binnen no-time een groot succes te maken van De Botanist en later Lokaal Flipse.  Mr. Barley krijgt een groot terras met stoere picknick tafels en uitzicht op de haven. Samen met het terras van de Botanist komen er zo ruim 130 zitplekken buiten bij!

Mr. Barley wordt een eetcafé en gaat comfort/pub food serveren. Denk aan fish & chips, chicken pie, brisquet van green egg en grote borrelplanken. Eten om je vingers bij af te likken en heerlijk in combinatie met een bijzonder speciaalbiertje.

Het interieur wordt stoer en industrieel met veel hout en staal. "Daarnaast willen het buitengevoel doortrekken naar binnen, door onder andere een grote boom in de zaak te plaatsen. Mr. Barley wordt ook de eerste zaak in Breda zonder bar! Er komt wel een grote tapwand met veel verschillende speciaalbieren. Onderstaande foto laat het eerste ontwerp zien, gemaakt door onze vrienden van Industrialz.


Als eetcafé zal Mr. Barley van donderdag t/m zondag van 11:30 tot 02:00 uur geopend zijn. Hiernaast zullen ze van maandag t/m woensdag van 17:00 tot 01:00 geopend zijn.Er zal geen DJ draaien, maar het geluidsniveau zal wel een stuk hoger liggen dan bij de Botanist. Verder wil het ondernemende drietal ook meer evenementen op het plein gaan organiseren.