NIEUW: Zuivelhoeve opent haar deuren in Oosterhout!

Vanaf 12 oktober is Oosterhout weer een heerlijke winkel rijker, namelijk de Zuivelhoeve. Ze zijn gevestigd op de Arendstraat 10. Lees snel verder!

Benjamin en Rachel zijn in december 2018 begonnen met de Zuivelhoeve in Bergen op Zoom. Hier hebben zij Friesland voor verlaten en zijn zij in het mooie Brabant komen wonen. Na bijna drie jaar mogen zij met trots vertellen dat zij hun tweede Zuivelhoeve gaan openen in Oosterhout. Vanaf het moment dat zij voor het eerst in Oosterhout kwamen, voelde het goed en waren Benjamin en Rachel ontzettend onder de indruk van het prachtige centrum en de bruisende winkelstraten.

De Zuivelhoeve begon in 1981 in het Twentse dorpje Twekkelo, en inmiddels is het uitgegroeid naar een franchiseorganisatie met meer dan 70 winkels in Nederland. De Zuivelhoeve biedt naast Noord-Hollandse kazen en heerlijke boerenkazen, ook een ruim assortiment buitenlandse kazen, vers gebrande noten, chocolade, olijven, tapenades en worsten. Ook hebben ze prachtige cadeaupakketten die u ook zelf als klant kunt samenstellen. Daarnaast gaan ze ook heerlijke vers belegde broodjes en verse koffie’s voor u zetten. Je zou kunnen zeggen, dat als je van lekker eten en drinken houdt, je bij Zuivelhoeve goed zit! 

12 oktober aanstaande gaat Zuivelhoeve voor het eerst de deuren openen. De hele maand oktober hebben ze leuke aanbiedingen en acties voor jullie bedacht, om jullie zo kennis te laten maken met het assortiment. 

Op zoek naar extra kracht!
De Zuivelhoeve is nog druk opzoek naar leuke, gezellige scholieren en verkoopmedewerkers (m/v), dus mocht je interesse hebben, mail dan naar info@oosterhout.zuivelhoeve.nl

Ga jij ook een kijkje nemen bij Zuivelhoeve zodra ze de deuren hebben geopend?