PureLou: eco friendly conceptstore & hairsalon

Onlangs opende de conceptstore en eco hair salon van PureLou in Breda aan de Wilhelminastraat. PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Tevens is eigenaresse Milou een van de beste krullenspecialisten van Nederland. Naast twee salons in Tilburg en Den Bosch werd het tijd voor uitbreiding en opende ze haar eerste conceptstore in Breda. Een salon, winkel en horecafunctie in één met duurzame en eco friendly producten. 


Milou, eigenaresse van PureLou, staat vol passie in haar nieuwe conceptstore. Ze is een van de beste krullenspecialisten van Nederland en heeft al twee salons in Tilburg en Den Bosch. In Breda opende ze haar eerste conceptstore, een prachtige winkel waar je terecht kunt voor haar, make-up, verzorgingsproducten, kleding, planten, koffie en lunch. Met de nieuwe conceptstore wilt Milou mensen bewust maken en inspireren met mooie en duurzame producten. 

Nadat Milou 7 jaar geleden ziek werd ging voor haar het roer om. Ze wilde alleen nog werken met producten die niet schadelijk zijn voor haar lichaam. Ze besefte dat er heel veel slechte ingrediënten worden gebruikt in haarproducten. Volgens haar is het absoluut niet nodig om met chemische en schadelijke stoffen te werken om een mooi eindresultaat te krijgen. Bij PureLou werken ze altijd met eco-gecertificeerde producten voor dagelijkse haarverzorging, haarkleuringen en hoofdhuidtherapie. 

Bij de nieuwe conceptstore kom je binnen in een prachtige groene winkel waar je hartelijk wordt ontvangen door Meintje, de shopmanager. Meintje heeft erg veel kennis over de producten en adviseert je graag. Wat voor producten kun je verwachten? Van kleding, schoenen en accessoires tot planten, parfums en cosmetica. Zo verkopen ze bijvoorbeeld vegan laarzen van appelleer van het merk A Perfect Jane en eco make-up van het merk Couleur Caramel. 

Het pand is verdeeld in twee ruimtes, waardoor je in de winkel niet gestoord wordt door het geluid van de föhns in de salon. Achterin het pand bevindt zich de salon. Een prachtig ruime salon waar in alle rust en met veel passie en aandacht voor de klant wordt gewerkt.

Milou vindt het mooi om alles nu op één plek te kunnen aanbieden. Ze merkte dat mensen het leuk vinden om naar één plek te gaan waar je meerdere dingen kunt doen. Laat je zelf dus lekker in de watten leggen in de kappersstoel, geniet van een lekkere haver cappuccino of smoothie bowl en kijk op je gemak rond tussen alle mooie producten. 

Naast de salons heeft Milou ook een webshop en een groothandel voor kapsters. Binnenkort lanceert ze ook haar eigen lijn. Mooie eco friendly haarproducten gericht op krullend haar. Goed voor haar, huid én milieu. Bij PureLou zijn ze gespecialiseerd in krullen maar iedereen is welkom. Ze knippen zowel dames als heren en kinderen en ook mensen met steil haar voorzien ze graag van een eco-friendly nieuw kapsel. 

PureLou is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Loop eens gezellig binnen, kijk op je gemak rond of klik hier om direct een afspraak te maken in de salon!